ŠKODA SUPERB iV - Plug-in-hybrid

ŠKODA SUPERB iV gør brug af avanceret plug-in-hybridteknologi ved at koble en konventionel 1.4 TSI-motor med 156 hk sammen med en 115 hk elmotor, som både byder på rent elektrisk kørsel og en hybridindstilling, der kombinerer begge motorer. På den måde kan der opnås en miljøvenlig og samtidig dynamisk kørsel.

Bestil køretur

Det bedste fra begge verdener

Ved at kombinere fordelene ved eldrevne og konventionelle biler opnår du den perfekte kørsel på alle køreture. Støjsvag, emissionsfri kørsel rundt i byen og en fornuftig rækkevidde til lange køreture - et bekymringsfrit, og alligevel hensyntagende liv med SUPERB iV. 

Plads til alt det vigtige

Til trods for monteringen af batteriet foran bagakslen er ŠKODA SUPERB iV stadig en imponerende luksusstationcar med udsøgt komfort for alle passagerer og har derudover også et stort bagagerum. Alene knæpladsen bagi er generøse 158 mm. Bagagerumskapaciteten på 485 l byder på fremragende praktiske egenskaber og en god indretning, og adgangen til bagagerummet er naturligvis nem. 

Komfortabel opladning

Betegnelsen 'plug-in-hybrid' fortæller os, at SUPERB iV's batteri kan oplades fra elnettet via tilslutning af et ladekabel - derhjemme, på arbejdspladsen eller endda ved et shoppingcenter via en kraftfuld wallbox, hvor opladning af et flat batteri tager 3 timer og 30 minutter. En anden mulighed er genindvinding af energi under motorbremsning, så elmotoren kan levere en ekstra rækkevidde. Denne funktion aktiveres på den automatiske gearkasses indstillinger.

Ubegrænset opladning hjemme og ude  

Vi har gjort det nemt for dig at lade din SUPERB iV. Når du køber en fabriksny SUPERB iV kan du nemlig bestille Clever Unlimitedså du har ubegrænset opladning på Clevers ladeboks installeret hjemme og på hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter. Alt sammen til én fast månedlig pris. Så kan du starte hver dag med ny energi og et fuldt batteri. Læs mere om opladning med Clever her.

 

Læs mere om SUPERB iV